Akcja: integracja! Opowieści o Zimowym Pływaniu • 13.04.2018

Serdecznie zapraszamy do udziału kolejnym z cyklu spotkań „Akcja Integracja” pt. Przełomowy 2018 - czyli przełamywanie granic w lodowym stylu. Opowieść o Zimowym Pływaniu. Spotkanie odbędzie się 13.04.2018 w godzinach 17:00 – 19:00 w w Laboratorium Innowacji Społecznych (al. Zwycięstwa 96/98, wejście od strony SKM Redłowo). WSTĘP WOLNY

Jak, skąd, ile? czyli ABC pozyskiwania środków • 19.03.2018

Chcesz dowiedzieć się jakie środki możesz pozyskać z tytułu swojej niepełnosprawności i jak to zrobić? Zapraszamy na kolejne spotkanie w ramach cyklu Akcja: integracja! pt. Jak, skąd, ile? Czyli ABC pozyskiwania środków na likwidację barier, leczenie, sprzęt i rehabilitację przez osoby z niepełnosprawnościami. Spotkanie odbędzie się 19 marca o godzinie 17.00 - 19.00 w Laboratorium Innowacji Społecznych (PPNT Gdynia). Wstęp wolny.

Spotkanie z podróżnikiem - Justyną Rogowską • 12.02.2018

Serdecznie zapraszamy na kolejne spotkanie organizowane w ramach cyklu Akcja: integracja! dedykowane osobom z niepełnosprawnością i nie tylko. Tym razem gościem naszego spotkania będzie podróżniczka i żeglarka Justyna Rogowska. Spotkanie odbędzie się w poniedziałek, 12 lutego, w godzinach 17.00 - 19.00 w Laboratorium Innowacji Społecznych. Wstęp wolny. Zapraszamy!

Akcja: planszówki! • 9.01.2018

Zapraszamy na nasze pierwsze fundacyjne spotkanie w tym roku, które odbędzie się we wtorek, 9 stycznia, w godzinach 17.00 - 19.00 w Laboratorium Innowacji Społecznych i, zgodnie z waszą decyzją, poświęcone będzie właśnie grom planszowym.

Pierwsze spotkanie integracyjne! • 16.11.2017

Serdecznie zapraszamy na spotkanie integracyjne do Laboratorium Innowacji Społecznych, które odbędzie się w dniu 16 listopada, w godzinach 17-19! Tym razem, zgodnie z decyzją grupy, tematem będą plotki i ploteczki, rozmowy i poznawanie się przy kawie, herbacie i ciastkach. Zapraszamy!