Plany 2018

Początek każdego roku to czas noworocznych postanowień. I my postanowiliśmy, że znów będzie się w tym roku działo. Jest to postanowienie możliwe do zrealizowania także dzięki otrzymanemu wsparciu finansowego od firmy Early Stage, w ramach realizowanego przez nią projektu Travel Wonders. Poniżej przedstawiamy nasze plany i bardzo dziękujemy za okazaną pomoc!

Akcja: integracja!

Akcja: integracja to cykl aktywizujących spotkań integracyjnych realizowanych raz w miesiącu, we wtorki, w godzinach 17.00 - 19.00 w Laboratorium Innowacji Społecznych w Gdyni. O tematyce kolejnych spotkań decydują sami uczestnicy. Zobacz harmonogram spotkań. Wstęp wolny!

9.01.2018 Akcja: planszówki!

16.11.2017 Akcja: integracja - spotkanie integracyjne!

5-te urodziny Fundacji! • 7.12.2017

Tak, tak, istniejemy już 5 lat, a więc przyszedł czas na świętowanie - 7 grudnia odbyły się obchody naszych 5 urodzin i wspólne wspominanie tego co się przez ten czas wydarzyło. Spotkanie odbyło się w Laboratorium Innowacji Społecznych (PPNT Gdynia), zapraszamy do obejrzenia galerii zdjeć, filmu i prezentacji z naszych działań!